Onlangs koos Praxis de beste winkels van 2016. Praxis Ede en Praxis Huissen kwamen als twee winnaars uit de bus.

‘Winkel van het Jaar 2016’ is Praxis Huissen aan de Nijverheidsstraat. Dit jaar is er ook nieuw in het leven geroepen een franchise-award. Praxis Ede aan de Lorentzstraat is een franchisewinkel en mag zich nu ‘Franchisewinkel van het Jaar 2016’ noemen. Frank Pruijn, Directeur Verkoop, vertelt waarom juist deze winkels gewonnen hebben. Over Praxis Huissen: “Deze Praxis-winkel heeft volop kansen gezien en prachtige resultaten gehaald, met een uitstekende teamspirit.” Over Praxis Ede vervolgt hij: “Praxis Ede heeft een super jaar achter de rug. De winkelmanager heeft met zijn team een mooie groei gerealiseerd! En dat in combinatie met een open, actieve en positieve houding naar de klant maar zeker ook onderling. Praxis Ede en Praxis Huissen zijn wat mij betreft terechte winnaars.”

Winkelmanager Klaas Eelsing van Praxis Huissen is erg blij met de prijs: “Genomineerd zijn voor de prijs was al een groot compliment voor ons team. De uiteindelijke prijs winnen hadden we niet verwacht, maar wel gehoopt. We zetten ons het hele jaar in om de klant zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Dat we nu deze prijs krijgen is het bewijs dat we echt het verschil maken. Het hele team is super enthousiast.” 

Marcel van der Hijden, Winkelmanager Praxis Ede, vertelt hoe het is om Franchisewinkel van het Jaar 2016 te zijn: “Wij zijn erg trots op het feit dat wij dit als team bereikt hebben. Het is een waardering voor onze inzet van de afgelopen jaren. Deze prestatie is mede te danken aan de samenstelling van ons team: een mix van jarenlange ervaring en jong talent.” 

Praxis Ede en Huissen waren niet de enige winkels in de race voor de titel. Genomineerd voor de titel ‘Winkel van het Jaar 2016’ waren, buiten de winnaar: Praxis Almere-Haven, Praxis Bergschenhoek, Praxis Doetinchem, Praxis Hapert, Praxis Leeuwarden Mega & Tuin, Praxis Maarssen, Praxis Sneek, Praxis Tilburg Lovense Kanaaldijk en Praxis Zoetermeer Mega & Tuin. Ook genomineerd voor de titel ‘Franchisewinkel van het Jaar 2016’ waren Praxis Leiderdorp, Praxis Nieuw-Vennep, Praxis Noordwijk en Praxis Nunspeet.