De opening van Hornbach Amsterdam is nog maar net achter de rug, of de volgende housewarming is alweer gepland: Den Haag.

Vrijdag 21 april om 07:00 uur gaan de deuren open van de dertiende Hornbach van Nederland.

De nieuwste vestiging in Den Haag is de dertiende van de projectbouwmarktketen in Nederland. Hornbach Den Haag is verrezen langs de A13 (aan de Singel 115) en is heel goed bereikbaar, via afrit 8, Delft-Noord. De nieuwe vestiging wordt een volwaardige regionale projectbouwmarkt met tuincentrum, dierenafdeling, Bad- en Keukenstudio (BKC) en drive-in. Klanten die grote en kleine projecten willen aanpakken kunnen vanaf 21 april terecht bij Hornbach voor ruim 120.000 artikelen tegen altijd vaste lage prijzen.

Volgens Hornbach-directeur Evert de Goede's suggestie is iedere Hornbach goed voor minstens een procent aandeel van de markt. Met dertien Hornbach-vestigingen gaat het dus hard in de sector. Zeker als je weet dat Apeldoorn, Zwolle en Duiven ook al op de rol staan. En dat Bauhaus - die andere 'Duitse' gigant - binnenkort de tweede Bauhaus in Nederland gaat openen (Hengelo).

Lees hier meer actuele berichten over Hornbach>