Wil je wel eens kennismaken met de retail in New York City? Ga dan mee met Crossmarks retailreis: retailers only.

New York is hét retaillab van de wereld. Retailers lopen er voorop in vernieuwende winkelconcepten en technologische innovatie. Hier wordt niet voorzichtig geëxperimenteerd met omnichannel, automisation, customisation en personification, het is er big business. Dat maakt het voor Nederlandse retailers zo’n ongelooflijk inspirerende en leerzame stad. New York biedt een unieke inkijk in ‘how to retail now’. De ideale plek dus, om na te denken over de toekomst van je eigen formule. Vanuit die gedachte organiseren we van 25 t/m 29 oktober 2017 weer een Retail Studiereis naar New York.

In 5 dagen bezoeken we maar liefst 50 van de meest vooruitstrevende retailconcepten in een tour door dé vijf wijken van New York: SoHo, Chelsea, Financial District, Brooklyn en Fifth Avenue. We hebben een selectie gemaakt van dé must see stores van New York.

Ter plekke zijn er persoonlijke ontmoetingen met de NY retailers die zelf vertellen hoe hun winkelconcept in elkaar steekt. Er zijn keynotes sprekers en uitdagende werksessies. In de vrije uren fietsen we naar Brooklyn en wonen we onder meer een basketbalwedstrijd van de New York Knicks bij. Het programma is tot de nok toe gevuld en onmisbaar voor retailers op zoek naar inspiratie, inzicht en een blik op de toekomst van retail in Nederland.