Hornbach zegt de hele zomer al ‘sorry’ voor alle keerzijdes van het enorme aanbod in haar vestigingen. Die extreem volgeladen auto’s zorgen tenslotte voor de nodige ongemakken. Maar daar heeft Hornbach wat ludieks op gevonden: de thuisbrengservice voor partner en kids

Zaterdag 16 september is er een ludieke actie bij de Hornbach-vestiging Amsterdam. Vanaf een speciaal aangelegde bushalte levert een Hornbach-bus de partners en eventuele kinderen van de klusser thuis af. Tot aan de voordeur.

Marketingmanager Maarten Post legt de ludieke actie uit: "Als je druk bent met een project, is een extra keer heen en weer rijden natuurlijk zonde van de tijd”, aldus marketingmanager Maarten Post van Hornbach. “Nu kunnen onze klanten gewoon de achterbank en bijrijdersstoel platgooien en alles in één keer meenemen. Vanaf al onze vestigingen kom je vanaf vandaag veilig thuis. Bij iedere vestiging vind je namelijk de benodigde informatie hoe je als partner en kind veilig naar huis kunt gaan. Zo vindt men eenvoudig de dichtstbijzijnde bushalte, wordt het telefoonnummer van de regionale taxicentrale gecommuniceerd, of kunnen klanten altijd een aanhanger van Hornbach lenen. Gebruik hiervan is de eerste twee uur gratis. Zo breng je zelfs met een kleine auto al je grote aankopen gemakkelijk en veilig in één keer naar huis”, vertelt Post.

De actie heeft natuurlijk ook een link naar het online-gemak waar Hornbach zwaar in investeert: "Klanten die echt helemaal zorgeloos inkopen willen doen, kunnen gewoon op de bank blijven zitten. Lekker online bestellen, want wij bezorgen ook aan huis. Geen gedoe met vervoer en toch het ultieme samen uit, samen thuis-gevoel!”