Bauhaus Nederland is gestart met de bouw van haar vestiging aan de Laurens Jansz. Costerstraat in Venlo. Het bouwcentrum wordt de derde locatie in Nederland van het internationale concern. De opening van Bauhaus Venlo staat gepland voor tweede helft 2018.

Bauhaus Venlo verenigt straks op ruim 18.000 m2 meerdere speciaalzaken onder één dak: Van bouwmaterialen en ijzerwaren tot parket, sanitair en een uitgebreid tuincentrum.

Het persbericht: "Het bouwcentrum  wil zich onderscheiden met veel service, het zeer uitgebreide aanbod en deskundig personeel, dat vaak zelf werkzaam is geweest in de categorie waarin zij adviseren."

Directeur Herwin Oost van Bauhaus Nederland: ”We kiezen bewust voor een andere benadering dan de bestaande bouwmarkten: De wens van de klant is ons uitgangspunt en die vraagt om meer kennis op de vloer en goede service. Daarom ook werken we in het bouwcentrum met vakmensen en bij de klant thuis samen met lokale installateurs, waarbij wij garant staan voor het geleverde werk.”