Alle DHZ-ketens springen in op het tuinseizoen. Hornbach gaat tuinen aanleggen, Karwei komt met een Lookbook en Gamma zinspeelt ook op tuinadvies in de winkel.

Het tuinseizoen is geopend en alle bouwmarktketens duiken er op. Niet alleen met pakkend aanbod en de eeuwige kortingen. Nu ook met allerlei services en inspiratie.

Hornbach gaat tuinen aanleggen
Hornbach start met zijn eerste Tuinadvies-centrum in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dat is een shop-in-shop waar klanten terechtkunnen voor hun droomtuin. Van inspiratie tot ontwerp én realisatie. Uitvoering wordt gedaan in samenwerking met de MontageService-partners van Hornbach.

“Het Tuinadvies-centrum is een geweldige uitbreiding van onze dienstverlening”, vertelt Evert de Goede, algemeen directeur Hornbach Bouwmarkt Nederland. “Hiermee voorzien we in de toenemende behoefte van onze klanten om hen te ondersteunen bij het uitvoeren van tuinprojecten. Via ons adviescentrum kunnen we hen nog beter begeleiden, helpen bij het maken van de juiste keuzes en de realisatie van het project. Dat doen we op alle vlakken: bestrating, houtwerk, maar ook beplanting.”

Karwei's Lookbook
Karwei grijpt de start van de Lente aan voor de presentatie van de drie tuintrends van 2018. Of klanten nu een compleet nieuwe tuin willen aanleggen of hun bestaande tuin een andere uitstraling willen geven: ze kunnen een favoriete stijl kiezen en aan de slag gaan. Met een inspirerend Lookbook laat Karwei klanten eens goed naar deze stijlen kijken. Deze stijlen zetten uiteraard ook de toon in de tuincampagne van Karwei.

Gamma's Tuinplanner
En Gamma? In de nieuwe Gamma in Goes zagen we een Tuinplanner. Een compacte afdeling met sierbestrating, schuttingen, pergola's en tuinhuizen. Overzichtelijk bij elkaar gepresenteerd. Op maat te bestellen en snel thuisbezorgd. Experimenten met een tuinadviseur gaan in Goes snel lopen, zo viel te horen.