Na Woudenberg, Enschede en Losser pakt Hubo nu door in alle formaten met winkels in Meerkerk en Holten.

Doe-het-zelf-keten Hubo is met de opening van Hubo Woudenberg een nieuwe richting ingeslagen waarin de visie ‘zorgeloos wonen’ centraal staat. Hierbij hoort ook een volledig nieuw ingerichte winkel in een volledig nieuwe huisstijl. De Hubo-formule kent vele verschillende winkel-formaten. Van heel groot tot klein. Het nieuwe concept is daarom schaalbaar en gaat nu getest worden in 2 nieuwe winkels: Hubo Meerkerk en Multimate Holten. Beide winkels worden volledig omgebouwd naar de nieuwe Hubo stijl in het 2e kwartaal van dit jaar. Onlangs werd al bekend dat de vooraanstaande Multimates in Enschede en Losser ook kozen voor de nieuwe Hubo-formule.

Totaaloplossing voor iedereen

In de vernieuwde Hubo formule draait alles om de totaaloplossing voor iedere klus voor iedere klant. Want Hubo doet de belofte ‘Hubo helpt’ en dat op ieder niveau, van de beginnende klusser tot een heel ervaren klusser. Maar ook voor diegene die het niet zelf willen doen. Dit alles is verwerkt in de garantie ‘9x ontzorgen’. De hele winkel staat in dit teken, maar dat werkt natuurlijk anders in een winkel van 2.000 m2 dan in een winkel van 650 m2. Om het hele concept op alle fronten goed te testen worden er nu 2 winkels volledig omgebouwd naar de vernieuwde formule.

In een Close Up spraken Gertjo Janssen en Miriam de Bruin onlangs uitgebreid over de positionering van de nieuwe Hubo en over de service die ondernemers genieten bij DGN.