KlusWijs verwelkomde laatst al Formido Haren en sluit nu Multimate Nieuwkoop in de armen.

Karin en Coen de Boer zijn al jarenlang de trotse eigenaren van Multimate in Nieuwkoop. Na het uitvoerig bezoeken van mogelijk passende formules en vele gesprekken te hebben gevoerd, zowel intern als extern, hebben Karin en Coen hun keuze laten vallen op KlusWijs.

Past het best bij ons
“De formule KlusWijs past het beste bij ons DNA als ondernemers en wij voelen de sfeer en het meedenken van de organisatie KlusWijs in alles. De vrijheid die je daar hebt voldoet precies aan onze wensen en we kunnen bij KlusWijs echt zelfstandig ondernemen en ontvangen op alle vlakken steun waar we die nodig hebben. KlusWijs is een organisatie met korte lijnen, waar er naar je geluisterd wordt als ondernemer en waar heel veel potentie in zit naar de toekomst toe,” aldus Karin en Coen de Boer.

Meer nieuwe KlusWijs-winkels?
De heropening met een volledig opnieuw ingerichte bouwmarkt van 2.600m2 zal dit jaar in het vierde kwartaal gaan plaats vinden. Directeur Hans Hortensius van de KlusWijs-organisatie: “Ik verwacht dat de KlusWijs-organisatie voor het eind van 2019 van 34 vestigingen zal uitgroeien naar minstens 50 en misschien wel 60 vestigingen.