Venlo kan de borst nat maken. Bauhaus opent daar zijn derde bouwmarkt op 19 juli. Een 'bouwspeciaalzaak' noemen ze de winkel zelf.

Op donderdag 19 juli a.s. opent Bauhaus de derde Nederlandse vestiging van het internationale bouwcentrum. Met de komst van Bauhaus Venlo ontsluit Bauhaus, na Groningen en Twente, een heel nieuwe regio

Zo zegt Bauhaus het zelf:

"Bauhaus Venlo gaat ruimte bieden aan 16 speciaalzaken onder één dak: van Badkamerland, bouwmaterialen en ijzerwaren tot parket en sanitair. Op een oppervlak van 18.000 vierkante meter vinden de vakman én de thuisklusser een enorm aanbod aan kwaliteitsproducten, rond de 120.000 in totaal. Met het Bauhaus concept, specialistische afdelingen met ervaren medewerkers en een hoog serviceniveau, verwerft Bauhaus zich inmiddels een sterke positie te midden van de concurrentie. Herwin Oost, directeur van Bauhaus Nederland: “We blijven steeds vernieuwen: in Venlo presenteren we enkele nieuwe concepten. Daarbij zijn we met de derde vestiging in drie jaar tijd nog mooi op koers richting landelijke dekking van ca. vijftien vestigingen.” Vestigingen in West en Midden Nederland zijn in ontwikkeling. De vergunning voor Den Hoorn en Leeuwarden is inmiddels afgegeven en de plannen voor Amersfoort staan in de steigers."