DHZ Beurs, powered by THR is een evenement waar retailers en leveranciers elkaar ontmoeten.

“Vraag en aanbod met elkaar verbinden. Dat is juist de rol die wij als logistiek dienstverlener willen vervullen. Geweldig dat wij drie dagen als dé grootste logistiek dienstverlener in Nederland op het gebied van Doe-het-Zelf als gastheer mogen en kunnen optreden. Ook kunnen we iedereen laten zien welke positieve ontwikkelingen ons het laatste jaar heeft gebracht.” Zo spreekt THR-directeur Gerrit Holtman over de DHZ beurs die THR organiseert.

Die beurs vindt plaats van 16 tot en met 18 september. Op de najaarseditie van deze beurs, presenteren ruim 50 leveranciers de nieuwste ontwikkelingen, producten en concepten op het gebied van ‘doe-het-zelven’. Ook de ‘eigen merken’ van THR zijn uiteraard vertegenwoordigd op de beurs.

THR organiseert de Doe Het Zelf-beurs op haar eigen terrein, aan de Ecofactorij 20 te Apeldoorn. Daar verrijst, net als voorgaande edities, een tent en buitenterrein met een fors oppervlak van ruim 2.100 m2. Deze opzet biedt leveranciers de mogelijkheid om bezoekers zowel binnen als buiten de beurstent volop te informeren over de nieuwste producten en voor het geven van demonstraties.

De openingstijden van de DHZ Beurs zijn:

Zondag 16 september:           11.00 - 16.00 uur
Maandag 17 september:        14.00 - 22.00 uur
Dinsdag 18 september:         17.00 - 22.00 uur

Inschrijven kan op www.thr.nl/beurs.
Deelname aan het event is gratis.