De volgende Formido die kiest voor de Hubo-formule is Emmer Compascuum. De handtekening is definitief en vanaf begin 2019 zal de Hubo-vlag er wapperen.

“Ja, het klopt dat ik niet helemaal onbekend ben met de club van Hubo. In het verleden waren wij een Fixet-vestiging. Neemt niet weg dat we nu weer weloverwogen een keuze hebben gemaakt voor een nieuwe formule”. legt ondernemer Marcel de Jong uit Emmer Compascuum uit.

Toegevoegde waarde organisatie
“In onze zoektocht hebben we alle facetten van de huidige winkel en de toekomst meegenomen. De klant verandert tenslotte, daar moet je als winkel iets mee. Alleen een uitgebreid assortiment is niet meer voldoende. Daar hoort kennis en service bij en dat wordt geboden door Hubo. Die toegevoegde waarde was voor ons uiteindelijk van doorslaggevend belang. Daarnaast moet je natuurlijk een klik hebben met de organisatie waar je de intensieve samenwerking mee aangaat. En die was er!”

Derde Formido -> Hubo
Hiermee is Formido Emmer-Compascuum de derde Formido die voor Hubo kiest. Vanaf nu tot het einde van het jaar zal gebruikt worden om de verbouwing naar Hubo te realiseren.

Hubo
Hubo telt ruim 150 winkels en profileert zich als de meest service gerichte doe-het-zelf-keten van Nederland. Zelfstandig ondernemerschap en lokale binding zijn twee van de succesfactoren, in combinatie met de back-up van het kantoor van DGN Retail, onderdeel van 
Euretco.