Ron Kloos, formuledirecteur Gamma, zal per 18 november 2018 Intergamma verlaten. In goed overleg met de directie van Intergamma is besloten dat hij zijn loopbaan buiten het bedrijf zal voortzetten.

Ron Kloos is sinds 1992 in dienst bij Intergamma. Kloos startte in verschillende functies op de inkoopafdeling en is sinds 2000 is hij werkzaam als formuledirecteur. Eerst van Karwei, vervolgens van Gamma. Onder zijn leiding zijn Karwei en Gamma verder geprofessionaliseerd en heeft Kloos een bijdrage geleverd aan de sterke marktpositie van de formules, aldus Intergamma in een persbericht. Intergamma-CEO Harm-Jan Stoter over het vertrek van Ron Kloos: “We zijn Ron zeer erkentelijk voor zijn bijdrage aan de organisatie en wij wensen hem vanzelfsprekend veel succes in zijn verdere carrière.”

Commentaar van MIX: In het kader van Operatie Guinness versterkte Intergamma zijn organisatie. Zo werd de centrale directie onder andere aangevuld met een commercieel directeur. Diens functie-omschrijving riep al vraagtekens op over de nieuwe rol van de formuledirecteuren van Gamma en Karwei.

Eerdere berichten over Ron Kloos op MIXonline