MIXPRESS-logo.jpg

Titels in nieuwe handen

Per 1 januari ligt de advertentieverkoop van MIX, MIXpro en Groene Markt in handen van Molijn Sales Support. Samen met Raam en Deur. Voor Corporatiebouw kunt u terecht op het vertrouwde adres van Bureau van Viet.

We gaan een mooi jaar tegemoet. De huizenmarkt trekt weer ietsje aan, consumenten lijken weer ietsje vrolijker gestemd, de bouw voelt optimischer. Het gaat de goede kant op!

 

Wij hebben dit jaar onze organisatie ietsje veranderd. Na vele jaren van prettige samenwerking met Bureau van Vliet heeft MIXpress de advertentieverkoop voor MIX, MIXpro en Groene Markt per 1 januari 2014 in handen gelegd van Molijn Sales Support. Sommigen van u kenden Edgar Molijn misschien al, hij vertegenwoordigt al vele jaren MIXpress’ vakmagazine Raam en Deur.

 

Vanaf nu kunt u dus ook voor MIX, MIXpro en Groene Markt terecht bij Edgar en zijn collega’s Harrie Rovers en Bert van Woesik. Zij helpen u graag uw boodschap op het juiste moment, in de juiste vorm en in de juiste titel bij de juiste doelgroep te presenteren.

 

Molijn Sales Support

Postbus  61, NL-5258 ZH Berlicum

+31.(0)73.503.35.44

info@molijnsalessupport.nl

 

Tarieven en Media-informatie van al onze titels kunt u vinden op www.mixpress.nl/titels

 

Boekt u advertenties in MIX, MIXpro, Groene Markt of Raam en Deur? Dan krijgt u voortaan een bevestiging van Molijn Sales Support. Na plaatsing volgt er een factuur van MIXpress en betaalt u aan MIXpress op NL91RABO0106961772

 

MIXpress en Bureau van Vliet blijven in goede orde samenwerken aan de titel Corporatiebouw.

Frank Oudman en zijn collega’s staan u daar als vanouds van dienst.

Check www.corporatiebouw.nl/adverteren over de mogelijkheden of naam contact op met Bureau van Vliet op 023.571.47.45, of f.oudman@bureauvanvliet.com.

 

PS: Wilt u zich in 2014 verzekeren van gestructureerde communicatie? Wij helpen u in een integraal plan uw media-doelen te verwezenlijken zonder dat u er zelf omkijken naar heeft. Mail voor een afspraak.

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee