Hornbach kan niet wachten om met de bouw van Duiven (#15) te starten.

Hornbach is doorgaans al snel met meldingen rondom nieuwe vestigingen. Maar nu zijn ze er wel heel vroeg bij. Ze kondigen aan dat over drie weken de eerste paal in Duiven de grond in gaat.

Nummer 15 in Nederland, eerste in Gelderland
Hornbach Duiven wordt de vijftiende Nederlandse Hornbach en de eerste bouwmarkt van de Duitse doe-het-zelfketen op Gelderse bodem. Naar verwachting openen de deuren in het voorjaar van 2020. Hornbach Duiven wordt gebouwd op bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf, gelegen langs de A12 en vlak bij Arnhem. “Aannemer Ten Brinke Bouw zal onze nieuwste projectbouwmarkt neerzetten”, laat Evert de Goede, algemeen directeur Hornbach Nederland, weten. “De eerste paal wordt op 26 november geslagen.”

Projectbouwmarkt met drive-in
De nieuwe vestiging is een volwaardige projectbouwmarkt met badkamer-keuken-inspiratiecentrum, dierenafdeling en tuincentrum. Op een oppervlakte van circa 15.000 m2 zijn straks 120.000 verschillende artikelen verkrijgbaar. Bovendien beschikt Hornbach Duiven ook over een drive-in. Op nog eens 4.000 m2 zijn hier zware bouwmaterialen in grote hoeveelheden beschikbaar. Klanten kunnen met de auto of een busje naar het gewenste artikel rijden en de materialen direct in de auto laden.

Hornbach-directeur Evert de Goede verheugde zich al langer op de locatie Duiven. "Dat wordt de mooiste locatie tot nu toe", zei hij bij de opening in Amsterdam. Nou, wij zijn benieuwd.