Petra en Eric Davies van Formido Steenbergen stappen binnenkort over naar KlusWijs. Hun Formido wordt een KlusWijs Bouwmarkt met een shop-in-shop van KW Wonen.

Na de Formido's in Haaren en Surhuisterveen is Steenbergen de derde Formido die overstapt naar KlusWijs.

"De manier van werken, ondernemen en de invloed als ondernemers die we hadden binnen Formido spraken ons destijds erg aan. Het paste ons als een jas", zeggen de Davies-ondernemers. "Dit DNA vinden we ook bij KlusWijs. Vanaf het eerste moment dat wij met KlusWijs in gesprek raakten, zagen we de match. We herkennen onszelf in het DNA van KlusWijs waar vakdeskundigheid, service en prijs de belangrijkste speerpunten zijn.”

De ondernemers zijn blij met de ruimte die KlusWijs biedt voor lokaal ondernemerschap. En met de ondersteuning voor lokale activiteiten zoals de jaarlijkse Kleine Tour in Steenbergen en de samenwerking met het lokale onderwijs, waarbij leerlingen van o.a. basisscholen workshops krijgen in de toekomstige KlusWijs bouwmarkt.

KlusWijs-directeur Hans Hortensius is heel erg blij met deze nieuwe toetreding. “Dit geeft aan dat we de juiste koers varen en dat er veel vertrouwen is in de toekomst van de formule KlusWijs. We erwachten binnenkort dan ook nog een aantal nieuwe ondernemers te kunnen presenteren.”

Maar eerst de winkel in Steenbergen: vanaf 1 februari zullen Petra en Eric Davies officieel toetreden tot de KlusWijs-formule en medio april zal de feestelijke heropening gaan plaatsvinden.