Lennert Kuijper (51) wordt per 1 april Directeur Centraal Category Management van Intergamma. Hij wordt verantwoordelijk voor de verdere invulling van de category-managementorganisatie. Kuijper zal mede invulling geven aan de groei- en omnichannelstrategie van Intergamma.

Op dit moment is Lennert Kuijper werkzaam als Director of Trading bij Holland & Barret. Hij beschikt over ruime commerciële- en category managementervaring in retail in zowel binnen- als buitenland. Zo was Kuijper als Trading- en Category Director bij B&Q / Kingfisher in Southampton (Engeland) verantwoordelijk voor de commerciële strategie van de grootste business unit (Decorative & Home). Daarvoor was hij werkzaam bij Praxis als hoofd inkoop, bij HEMA als Hoofd Category Management en heeft hij diverse commerciële functies gehad bij Super de Boer.
 
Met de komst van Kuijper is het managementteam van de commerciële organisatie van Intergamma compleet. Zie eerdere berichten over de versterking van het Intergamma-MT naast CEO Harm Jan Stoter.