Op 22 mei zal MIX' Nationale DHZ Sessie weer bruisen. De bestuursvoorzitter van Hornbach op het podium en presentaties over China's New Retail, e-commerce en retail-tech. Plus... 175 toppers uit DHZ-retail en industrie.

LET OP: NATIONALE DHZ SESSIE IS VOLLEDIG UITVERKOCHT!

WE ZETTEN JE GRAAG OP DE WACHTLIJST.

SCHRIJF JE DAN IN ONDERAAN DEZE PAGINA

De Nationale DHZ Sessie van 22 mei is het netwerkevent voor de DHZ-sector. In het KNVB-centrum in Zeist komen ruim 150 toppers uit DHZ-retail en-industrie komen bij elkaar. Dit middagcongres biedt volop gelegenheid om te netwerken, en heel veel inspiratie en stof tot praten.

Albrecht Hornbach
Bestuursvoorzitter Hornbach Groep

Het succes van Hornbach? Albrecht Hornbach zélf komt op MIX' Nationale DHZ Sessie vertellen over de positionering en de formule van zijn Hornbach.
Daarmee is Albrecht Hornbach meteen dé keynote-spreker op het middagcongres dat MIX op 22 mei organiseert in het KNVB Sportcentrum in Zeist.

KNVB, Dick van Egmond
Scheidsrechters over de VAR

Zelfde spel, nieuwe regels? Verandert de VAR het voetbalspel? Iedere maandag discussieert heel Nederland bij de koffie-automaat over de VAR.
Scheidsrechtersbaas Dick van Egmond vertelt over de voors en tegens van de video-arbiter vanuit het perspectief van de KNVB.

Ed Sander, Chinatalk
#Newretail in China, het ware verhaal

Ed Sander kent China, hij ádemt China. Hij leidde MIX rond in Shanghai en Beijing en maakte ons wegwijs in de cultuur, de maatschappij en de economie.
En hij toonde ons diverse Newretail-concepten. Liet ons zien hoe snel China evolueert. Hoe krachtig de platformen van Alibaba en Tencent zijn, hoe groot m-commerce is en hoe hard het groeit.

SAP, Dave Veerman:
New Retail: luchtfietserij of haalbare realiteit?

“New Retail. Naadloze overgangen tussen online en offline. Data als succes-sleutel naar de voorkant maar zeker ook naar de achterkant. Verre toekomst, science fiction en luchtfietserij? Of in kleine rendabele stapjes wel degelijk haalbaar? SAP rekent op de Nationale DHZ Sessie terug vanuit de toekomst en laat de kansen zien vanuit het hart van de retaildata die iedereen nu al heeft.

Tom Coronel
"Ik crash ook wel eens..."
Tom is autocoureur én ondernemer. Hij gaat vaak heel hard, maar vliegt ook wel eens uit de bocht. Zijn webshops gingen als een speer. Toen verkocht hij ze aan Wehkamp. Daar gedijden ze niet, waarna hij ze terugkocht. Maar ook met Tom aan het stuur vonden ze de juiste koers niet meer. Een eerlijk verhaal over de successen, de valkuilen en de missers van Coronels e-commerce-avontuur.

DHZ-reclames onder de loep
Actuele reclames door het bril van duizenden consumenten. Een check op basis van Kunstmatige Intelligentie.

Verder kun je rekenen op:

  • Netwerklunch
  • Heel DHZ-retail aanwezig
  • Meer dan 150 branchetoppers
  • Tom van 't Hek als dagvoorzitter
  • Actuele sprekers
  • Uitgebreide netwerkborrel

MIX' Nationale DHZ Sessie
KNVB Centrum Zeist
22 mei 2019
12:00-18:00 uur
www.mixonline.nl/sessie

Bekijk een impressie van eerdere Nationale DHZ Sessies