Ondernemers Ted en Carla van Leeuwen van Formido Hillegom hebben hun keuze gemaakt; bij hen zal binnenkort het blauw-geel van KlusWijs op de gevel prijken. Per 1 mei 2019 zullen zij verder gaan als KlusWijs Hillegom.

Ook alle interieurliefhebbers van Hillegom kunnen binnenkort hun hart ophalen bij KlusWijs, want op de bovenverdieping wordt een maatwerkplein gecreëerd. Hier kunnen klanten terecht voor hun complete woninginrichting. “Wij hebben alles wat de consument nodig heeft voor het realiseren van het perfecte interieur. Denk hierbij aan raamdecoratie en gordijnen, vloeren en karpetten, verf en behang, kasten op maat, verlichting, meubels, deuren en woonaccessoires”, vertelt Carla trots.  

“De manier van werken, ondernemen en de invloed als ondernemers die we hadden binnen Formido spraken ons destijds erg aan. Het paste ons als een jas. Dit DNA vinden we ook bij KlusWijs. Wij hebben serieus de afgelopen maanden gekeken naar alle opties en na een goed vergelijk van kosten, opbrengsten, flexibiliteit en toekomst van de organisatie en de mogelijkheden om nog echt te kunnen blijven ondernemen heeft ons doen besluiten om voor de volle 100% te kiezen voor KlusWijs”, aldus Ted. Ook het lokaal ondernemerschap spreekt het ondernemersechtpaar aan: in de vestiging zullen ook hun keukens deel blijven van het concept.

KlusWijs-directeur Hans Hortensius: “Wij zijn heel erg blij met de toetreding van Ted en Carla als ondernemers binnen de KlusWijs formule. Dit geeft aan dat we de juiste koers varen en dat er veel vertrouwen is in de toekomst van de formule KlusWijs.”

De officiële opening van KlusWijs Hillegom staat gepland op 6 juni.