Dat Hubo inzetbaar is als formule voor vouwmarkten van formaat, maar ook voor kleine doehetzelfwinkels, bewijst DGN al langer. Maar vorige week werd wel een heel kleine winkel omgebouwd in de nieuwe huisstijl.

De allerkleinste Hubo van Nederland is ook voorzien van het nieuwe Hubo logo. Ja zelfs in Madurodam is er een Hubo winkel aanwezig. Vernieuwd en een professionele schilderbeurt geeft een prachtig resultaat.

Kleine winkel  - grote verbouwing

“Ook deze winkel is rigoureus aangepakt. Niet alleen is de gevel voorzien van een nieuw logo, maar ook de pui is geschilderd. We zijn trots op deze kleine, maar toch grootse winkel”, legt Gertjo Janssen enthousiast uit. “Sinds jaar en dag is deze vestiging te vinden in Madurodam. Een passende plek voor Nederlands oudste bouwmarktketen. Wij vinden het leuk om ook hier een winkel te hebben en zo een compleet beeld geven van wat er in Nederland te vinden is. Belangrijk dus ook om deze aan te passen aan de nieuwe huisstijl”.

Naast de winkel in Madurodam, zijn er ook in het stadion enkele sponsoruitingen te vinden van Hubo. Ook deze zijn aangepast naar de nieuwe huisstijl.