Hogedrukreinigers zijn populaire artikelen. Maar de toevoer van water en stroom is soms wel eens lastig. Met de innovatieve Aqua2go Kross heb je geen gehannes met slangen en snoeren.

De Aqua2go Kross is namelijk een mobiele hogedrukreiniger op accu. Hij staat op wielen, heeft een uitschuifbaar handvat, weegt 6 kilo, is multifunctioneel, zeer effectief en overal inzetbaar. Modder, klei, stof, zand en zout: de Aqua2go Kross is alles de baas.

De machine wordt geleverd met een uitschuifbaar handvat en op wielen. De 40 V 4.0 AH Lithium-Ion accu is oplaadbaar met 230V en zorgt voor voldoende stroom om 30 minuten continue mee te reinigen. Het waterreservoir kan 35 liter opslokken. En als dat niet voldoende is, kun je bijvullen of de machine alsnog met de waterslang-aansluiting aan de kraan koppelen.

De waterdruk is instelbaar van 10 tot 70 bar en de hogedrukreiniger perst er 4 liter water per minuut uit. Het spuitpistool heeft diverse sproeistanden en kan na het werk samen met de slang (6 meter) gemakkelijk opgeborgen worden.

Voor de Aqua2go Kross zijn er ook accessoires
beschikbaar als een spuitpistool, een wasborstel, een schuimpot, een hogedrukslang, een extra accu en een verstelbare spuitkop en vuilfreeskop. En voor wie de Aqua2go Kross te groot is, zijn er twee compacte HD-reinigers. De Aqua2go en de Aqua2go Pro. Ook te gebruiken zonder slang en electriciteitssnoer.