THR organiseert op 28, 29 en 30 oktober de DHZ & Tuin Beurs. Het wordt een interactieve beurs waar retailers, e-tailers en leveranciers elkaar ontmoeten.

Voor bestaande en mogelijk nieuwe klanten van THR dé mogelijkheid om in één bezoek in contact te komen met ca. 60 bekende A-merk leveranciers en zich te laten verrassen door nieuwe en tot op heden mogelijk onbekende leveranciers. De standhouders laten nieuwe assortimenten, actuele concepten & vernieuwende producten zien.

Met het toevoegen van nieuwe merken en producten aan het THR assortiment, waarvan de leveranciers uiteraard aanwezig zullen zijn op de beurs, biedt de beurs de klanten van THR een mooie gelegenheid zich optimaal voor te bereiden op de komende seizoenen. Verder zijn er diverse demonstraties, workshops, beursacties en een unieke Formule 1 bolide met virtual reality simulator waar met de snelste tijden mooie (dag)prijzen te winnen zijn.

Een bezoek aan de DHZ & Tuin Beurs wordt een bezoek vol informatie vergaren en netwerken. Dit is hét moment om geïnformeerd te worden over nieuwe ontwikkelingen, producten, concepten en uiteraard aantrekkelijke beursacties.

Als je naar de beurs wilt, kun je je aanmelden via www.thr.nl/beurs. Daar vind je ook de openingstijden.