CéPé Producten uit het Noord-Hollandse Waarland, sinds 1978 producent van beitsen, lakken en wax, is sinds zijn oprichting blijven innoveren. In 2008 werd het assortiment uitgebreid met Buitenolie (Molenlijn) en vanaf 2014 wordt de krijtverf Les Couleurs de Mimi geproduceerd.

Een ander bekend product in het assortiment van CéPé producten is de watergedragen isoleerprimer Vlekkeloos, die bedoeld is om het doorbloeden in eikenhout en noesten in andere houtsoorten tegen te gaan. Verder kent het bedrijf onder de naam Leuke Kreukels een craqueleerpasta, die een verouderingseffect geeft aan krijtverf.

Wat de laatste tijd steeds meer gewaardeerd wordt, is het hoogwaardige topproduct Buitenolie (Molenlijn). Voor de daar vanaf geleide CéPé Bamboe-olie geldt hetzelfde. Deze olie op basis van vis- en lijnolie wordt niet alleen voor kleine, maar ook steeds vaker voor grote projecten gebruikt. Daarbij valt te denken aan bijvoorbeeld bruggen, tuinhuizen, tuinmeubels of paardenboxen. De milieuvriendelijke olie wordt zelfs gebruikt op meubilair op de foodafdeling bij één van de grootste supermarktketens in Nederland. Een belangrijk argument daartoe is dat alle CéPé-producten bekend staan om hun milieu- en gezondheidsvriendelijke eigenschappen.

CéPé Producten zijn ook verkrijgbaar via:
•    Luijten-VVZ
•    Felix van de Putten
•    THR
•    Olijslager
•    Volders
•    Van Wijk Verf
•    Akzo Nobel
•    Colours & Coatings

Voor verder contact bel of mail ons.

Graag komt onze vertegenwoordiger op bezoek (op afspraak) om u van alle informatie te voorzien.

Wilt u zich onderscheiden in de markt dan zijn wij de aangewezen geschikte partner.

CéPé Producten geeft na afspraak ook graag een workshop om de toepasbaarheid van de vele producten te demonstreren. Die demonstratie is bedoeld voor verkoopmedewerkers, maar ook voor consumenten.

Deze workshops geeft CéPé Producten gratis. Inclusief een hapje en drankje is dat een optimale garantie voor een heel gezellige middag.  

CéPé Producten
De Groet 4
1738 DV Waarland
Telefoon 0226.42.09.33
Fax 0226-42.05.93
info@cepe-producten.nl
www.cepe-producten.nl