Onlangs opende Karwei Bussum een compleet vernieuwde bouwmarkt. Het is er eentje in het Q-concept: de mix tussen een bouwmarkt en een woonwinkel. 

Na de in maart verbouwde vestiging in Amersfoort, is Bussum de tweede centraal gelegen bouwmarkt met dit nieuwe winkelconcept.

“Alles is veranderd: het assortiment in de winkel is volledig aangepast aan de trends van nu”, zegt de Bouwmarktmanager van Karwei Bussum. “Naast alle artikelen die we al hadden, hebben we vooral veel toegevoegd voor de decoratieve klusser. Een bouwmarkt vol inspiratie op het gebied van interieur, styling en kleuradviezen. Onze medewerkers staan klaar om de klanten te helpen bij het kiezen van de juiste stijl en mode, waarbij ze gebruikmaken van 3D-moodboards. Bovendien zijn er veel mooie acties tijdens de openingsdagen. We zijn erg trots op onze compleet vernieuwde winkel, en dat willen we graag delen met onze klanten. We hopen dan ook dat veel mensen een kijkje komen nemen.”

Intergamma's CEO Harm Jan Stoter is heel tevreden over de resultaten van Karwei's Q-concept en de decoratieve koers die duidelijk anders is dan die van Gamma. In MIX 20190-7 verschijnt een uitgebreid interview met Stoter over de laatste stand van zaken binnen Intergamma.