Inhakend op de trend naar Do It For Me werkt Gamma voortaan samen met Pluimers. Samen bieden ze consumenten een gemakkelijke totaaloplossing voor de isolatieklus.

Gamma gaat haar klanten helpen bij het isoleren van hun woning. Veel consumenten die hun woning willen verduurzamen weten vaak niet hoe dat moet of welk bedrijf ze daarvoor moeten inschakelen. Daarom gaat Gamma exclusief samenwerken met isolatiemarktleider Pluimers Isolatie om hoogrendementsglas en dak-, wand- en vloerisolatie bereikbaar te maken voor deze groeiende groep consumenten. Hiermee wil Gamma de belangrijkste partner voor consumenten worden op het gebied van woningverduurzaming. Deze stap past in de koers van moederbedrijf Intergamma om klanten te helpen bij grote en kleine klussen of deze volledig uit handen te nemen.

Geen zorgen over klus
Sebastiaan de Jong, Chief Commercial Officer Intergamma: “Wij merken dat steeds meer klanten hun woning willen isoleren om zo het wooncomfort te verbeteren en te besparen op de energierekening. Tegelijkertijd horen wij ook dat het gebrek aan inzicht over de kosten, de mogelijke besparingen en het enorme aanbod aan uitvoerders hen ervan weerhoudt om energiebesparende maatregelen te nemen. Daarom maakt Gamma samen met isolatie-expert Pluimers Isolatie inzichtelijk welke opties klanten hebben, wat de kosten zijn en de te verwachte besparingen. Klanten hoeven zich daarnaast door de keuze voor Pluimers Isolatie, marktleider op het gebied van woningisolatie voor particulieren, geen zorgen meer te maken over de vakkundige uitvoering van hun isolatieklussen.”  
 
Do It For Me-koers Intergamma
Doe-het-zelf-marktleider Intergamma, het moederbedrijf van Gamma en Karwei, heeft als speerpunt om de komende jaren klanten nog beter te helpen bij grote en kleine klussen. Zo biedt Gamma een chatservice aan met bouwmarktmedewerkers, online klushandleidingen en instructievideo’s. Daarnaast wil Intergamma haar klanten de optie bieden om de klussen uit te laten voeren door geselecteerde specialisten. Bijvoorbeeld als klanten dit liever niet zelf doen omwille van de tijd of als de klus alleen gedaan kan worden door een professional. Hiervoor wordt een breed aanbod aan nieuwe diensten ontwikkeld. Nu al kunnen klanten bij de bouwmarktformules terecht voor het leggen van vloeren, aanbrengen van raamdecoratie, afhangen van deuren en het laten installeren van sanitair of zonwering. De isolatiehulp is over enkele maanden ook beschikbaar bij Karwei en Gamma België.