De voormalige Formido's in Bennekom en Kesteren werden onlangs heropend als KlusWijs.

Met Kesteren en Bennekom zijn twee prachtig ingerichte KlusWijs bouwmarkten de afgelopen weken feestelijk geopend, zo meldt KlusWijs-hoofdkantoor enthousiast. "In Kesteren was het zelfs dubbel feest, want daar werd ook de negende KW Wonen shop-in-shop geopend."

Meer lucht in de bouwmarkt

De bezoekers waren vooral zeer enthousiast over de frisse entourage en over de ruimtelijkheid van de winkels. “Het lijkt wel of er meer oppervlakte bij is gekomen”, aldus vele enthousiaste klanten. Een heel logische reactie want de lage stellingen, die zo kenmerkend zijn voor KlusWijs, doen de bouwmarkten inderdaad veel ruimer lijken. Daarnaast wordt ook de nieuwe navigatie door de winkels, middels bewegwijzeringsborden boven de stellingen, positief beoordeeld. De paden worden strak gehouden door alleen actiekopstellingen aan het begin van de winkel te plaatsen en verder de klanten te voorzien van tips op kluscoaches op de koppen van de lage stellingen. De mengverfbalie staat bij beide vestigingen centraal opgesteld en staat zodoende professioneel in de spotlights. Zo wordt nog meer nadruk gelegd op het feit dat KlusWijs dé verfspecialist van de omgeving is.

KW Wonen Kesteren

In Kesteren hebben ze nu de mogelijkheid om klanten van A tot Z te helpen met hun woninginrichting door de komst van de nieuwe KW Wonen shop-in-shop. De klant kan samen met de interieurstylist van KW Wonen een volledig interieuradvies krijgen. De  interieur shop van ruim 250 m2 biedt alles op het gebied van vloeren, raamdecoratie, behang, deuren, kasten op maat, meubels en woonaccessoires. “De ooh’s en aah’s zijn niet van de lucht als de klanten deze prachtig ingerichte KW Wonen betreden. Heel leuk al die enthousiaste reacties”, lacht Leo van Beusichem, ondernemer te Kesteren.

Trotse ondernemers

De ondernemers van Bennekom (Gerrit en Ada Geels) en Kesteren (Leo en Wilma van Beusichem) zijn zelf ook erg tevreden en enorm trots op het resultaat. De samenwerking met KlusWijs hoofdkantoor ging erg soepel en prettig. En dat zie je duidelijk terug in het geheel. Het resultaat mag er zijn en dat is eigenlijk een ‘understatement’.