Op 1 juli jl. hebben Decorette en Flinders hun handtekening gezet onder een samenwerking. Na een periode van opbouw zal de Decorette shop-in-shop op maandag 9 december 2019 officieel bij Flinders open gaan. 

Flinders is een grote speler op het gebied van design meubilair en is vooral online zeer sterk. Sinds 3 juni 2015 heeft Flinders ook een winkel, van maar liefst 1.200m2, in Zaandam. Consumenten vinden hier niet alleen prachtige stijlkamers met high end producten, maar kunnen hier ook terecht voor interieuradvies op maat.

Samenwerken

Waar Flinders zich richt op design meubilair, richt Decorette zich op woningtextiel. Decorette en Flinders vinden elkaar in hun passie voor kwalitatieve producten, het inspireren van consumenten, het bieden van de beste service én de wil om totaaloplossingen te bieden voor ieder interieur. Door deze samenwerking wordt het aanbod van beide bedrijven aangevuld en daarmee versterkt. Hierdoor wordt het bieden van totaaloplossingen realiteit. Een consument vindt straks alles voor zijn of haar interieur op één plek, zowel online als in de winkel in Zaandam. Van vloeren, wandbekleding en raamdecoratie tot banken, lampen en tafels.