Komend voorjaar opent Praxis zijn deuren in Uithoorn en IJmuiden. Twee voormalige Multimate-winkels worden daar de 194e en 195e Praxis-winkel.

Frits Voorhout, Directeur Verkoop Praxis: “Wij zijn verheugd om deze twee Multimate-winkels toe te voegen aan de Praxis-formule. De winkels zullen in assortiment aan doe-het-zelf-producten enorm toenemen en worden ingericht in onze nieuwe look & feel. De vertrouwde maatwerk services als maatwerk gordijnen en kasten blijven ook bij de omgebouwde Praxis vestigingen beschikbaar.”

Onderdeel van de Praxis-familie
Aangezien het franchisecontract met Multimate (DGN Retail) begin 2020 afloopt, hebben franchisenemers Pieter Dungelmann en Jos van Vliet ervoor gekozen om franchiser te worden van Praxis. De franchisenemers over hun keuze: “Fantastisch om onderdeel te worden van de Praxis-familie. Straks vinden klanten in deze winkels een uitgebreid assortiment aan producten op diverse afdelingen. Ook kunnen ze bij Praxis gebruik maken van Praxis Plus en profiteren van speciale kortingen en extra voordelen. Leuk feitje: Praxis is straks zowel in Uithoorn als in IJmuiden de enige bouwmarkt. Dit voorjaar zal in het teken staan van de ombouw. We kijken er naar uit om de makers in Uithoorn, IJmuiden en omstreken later dit voorjaar te verwelkomen in een van deze twee omgebouwde winkels.” Praxis verwacht in het late voorjaar 2020 de deuren te openen in Uithoorn en IJmuiden.


Oop de foto bij Multimate Uithoorn zie je (v.l.n.r) Marcel van Bruggen (Manager Vastgoed/Expansie Praxis), Jos van Vliet (Franchisenemer), Frits Voorhout (Directeur Verkoop Praxis), Pieter Dungelmann (Franchisenemer)