bedrijfsprofiel.png

Spijker bundelt groothandels

Elofer, Smartwares Living en Spijker Kwasten bundelen hun krachten en gaan samen verder als Smartwares Home Improvement. Ook het Belgische Do it Easy valt nog onder deze paraplu.

De drie firma’s zijn bekende namen in de branche als leveranciers van assortimenten op het gebied van ijzerwaren, elektra, verfgereedschappen en sanitairartikelen. De expertise die de ondernemingen onafhankelijk van elkaar hebben opgebouwd op het gebied van aantrekkelijke concepten voor de retailmarkten en de (semi)profmarkt wordt op deze manier geclusterd. Om die concepten met efficiëntie en creativiteit te kunnen blijven leveren, is besloten om onder één noemer verder te gaan. De directies zijn er van overtuigd dat de bundeling van krachten leidt tot een betere dienstverlening. Aan het roer van Smartwares Home Improvement staan Jan van der Heijden (Elofer) en Stijn Steendijk (Spijker Kwasten). Sinds 14 oktober zijn álle activiteiten van het bedrijf fysiek geclusterd in Asten.

 

Met de nieuwe naam ontstaat een unieke leverancier van producten en concepten die essentieel zijn voor het afwerken of upgraden van woon- en werk omgevingen. Het nieuwe bedrijf is onverminderd actief in de segmenten elektra (installeren, verbinden en schakelen), ijzerwaren (constructie, mechanische beveiliging en decoratieve afwerking), schildersbenodigdheden (afdekken, voorbereiden, behandelen, schilderen, schoonmaken) en sanitair (inrichting en decoratie) en biedt totaaloplossingen voor groothandels, retailers en e-tailers in het professionele en doe-het-zelfkanaal. Smartwares Home Improvement  valt onder Smartwares Group, voorheen Spijker Holding.

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee