KW-Compact.jpg

KlusWijs start met KlusWijs Compact

“Zo werden in 2012 twee pilotstores geopend, Wijhe en Ruurlo. Gezien het succes van deze winkels met de volledig nieuwe lay-out en signing werd begin dit jaar besloten om alle vestigingen om te bouwen naar dit nieuwe concept. Ondertussen had de organisatie te maken met de aanwas van nieuwe leden, die direct werden omgezet naar de nieuwe look & feel. Naar verachting zal de gehele ombouwoperatie worden afgerond in het eerste kwartaal van 2014. De KlusWijs-formule stáát en zal zich blijvend door ontwikkelen in het belang van de aangesloten ondernemers.”

Volgens Hortensius is nu de tijd dan ook rijp om gehoor te geven aan de vraag van ondernemers om ook een kleinere variant te ontwikkelen. “Met deze ontwikkeling zijn we inmiddels gestart en uiterlijk in maart 2014 zal de eerste KlusWijs Compact, met het geheel nieuwe concept, zijn deuren openen. Deze pilotstore zal worden gebouwd in de vestiging van Sake en Carla Tilma te Amersfoort. Een aantal cruciale accenten zal echter anders komen te liggen, daar juist de toegevoegde waarde van sterk service verlenende ondernemers binnen dit segment nadrukkelijk onder de aandacht worden gebracht.

 

Bewust is er gekozen voor één formulenaam zodat er optimaal geprofiteerd kan worden van alle synergievoordelen, zoals de webshop met meer dan 20.000 artikelen, de winkelautomatisering, de managementtool, de factuurcontrol enz. KlusWijs Compact zal bovendien een positieve bijdrage gaan leveren aan de naamsbekendheid van KlusWijs in het algemeen.”

De organisatie verwacht in januari te starten met vijf tot tien leden binnen KlusWijs Compact.

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee