Na de brand in 2018 is Karwei Apeldoorn opgebouwd in nieuwe staat. Vandaag ging de winkel open.

Vandaag vindt de feestelijke officiële opening van de nieuwe bouwmarkt Karwei in Apeldoorn Noord plaats. Na de verwoestende brand eind november 2018 is er hard gewerkt aan een nieuwe vestiging op dezelfde plek volgens een geheel nieuwe winkelformule. Consumenten konden in de tussentijd terecht in het Karwei-filiaal in Apeldoorn West. 

De nieuwe Karwei aan de Apeldoornse Laan van de Dierenriem is een duidelijke mix tussen bouwmarkt en woonwinkel. Karwei klanten kunnen hier vanaf vandaag  terecht voor klussen, inrichting, styling en een dosis inspiratie. De bouwmarkt heeft een breed assortiment aan gordijnen, gordijnstoffen, kwaliteitsvloeren en vloerkleden, designverlichting en verf voor de decoratieve klusser. Hiermee heeft Karwei alles in huis voor de consument om van zijn huis een thuis te maken. Bouwmarktmanager John van Olst vertelt: “Het is een bijzondere dag voor ons, na de tegenslag in november 2018. Karwei is een sterk merk in Apeldoorn, met een hecht en volwaardig team dat vanaf vandaag weer vol energie op dezelfde plek aan de slag gaat.”

Dat moet ook wel want ondertussen werd bekend dat Hornbach een winkel gaat openen in Apeldoorn. De Duitsers hebben de vergunning binnen en de Ericahal op de plaats waar de megabouwmarkt komt, is inmiddels gesloopt.