Terwijl de pijn door het faillissement van THR op veel plekken in de sector nog goed voelbaar is, heeft Reesink het vrijgekomen distributiecentrum alweer verhuurd.

Persbericht van Royal Reesink: 'Deze week werd de meerjarige huurovereenkomst voor het grote distributiecentrum aan de Ecofactorij in Apeldoorn officieel getekend met Royal Reesink, eigenaar en medebewoner van het pand.

“De onderhandelingen met Picnic verliepen prettig en snel”, aldus Gerrit van der Scheer, CEO van Royal Reesink, “We hadden direct een goede klik en waarschijnlijk vandaar ook dat Picnic al eerder dan de officiële ondertekening, met het goede nieuws naar buiten is gegaan. Dat het wel goed zou komen met de overeenkomst, dat was duidelijk."

Michiel Muller, oprichter van Picnic kan dit beamen: “We zijn hier perfect op onze plek, en het is erg fijn dat we zo snel onze intrek kunnen nemen. Er wordt momenteel keihard gewerkt om het magazijn en de kantoren versneld klaar te maken voor onze komst. We voelen ons welkom.”

De drukte bij online supermarkt Picnic is sinds de Corona-crisis enorm toegenomen en het bedrijf verwacht dat de meeste klanten ook na de crisis zullen blijven. Gerrit van der Scheer: “Het is een snelgroeiend en innovatief bedrijf en we verheugen ons op een goede samenwerking. Wat bij ons ook meespeelde is dat Picnic door de uitbreiding rond de 450 mensen in Apeldoorn aan een baan helpt. Top dat er weer volop bedrijvigheid naast ons in het pand zal zijn!”'

Einde persbericht