Bauhaus sloeg in alle stilte de eerste paal van de nieuwe vestiging in Den Hoorn.

Begin 2021 opent Bauhaus in het Zuid-Hollandse Den Hoorn de vierde Nederlandse vestiging. Daarmee maakt het Zwitserse concern een begin met de ontsluiting van de Randstad. Op bedrijventerrein Harnaschpolder is inmiddels, ‘geruisloos’, de eerste paal de grond in gegaan voor een splinternieuw bouwcentrum.

Deze Bauhaus krijgt een winkeloppervlak van 17.000 m2 met een assortiment van ca. 120.000 kwaliteitsproducten.  Bauhaus zelf trots: "Daarnaast biedt de vestiging verschillende uitgebreide services aan, zoals montageservice en machine-uitleenservice. De afdelingen waaronder De Stadstuin, Badkamerland en de Nautic-watersportafdeling, zijn in feite allemaal speciaalzaken onder één dak."

Herwin Oost, directeur van Bauhaus Nederland, is trots dat Den Hoorn nu realiteit wordt. “Het is geweldig dat we na Groningen, Twente en Venlo, met Den Hoorn een begin kunnen maken in de Randstad. Ik weet zeker dat het publiek ons met open armen ontvangt, vanwege onze formule: kwaliteitsproducten, geleverd door vakmensen die echt advies geven, met een laagste prijsgarantie en daarbij een hoog serviceniveau."