B.-LED-SUPERSTAR-PAR16-35-ADV-blister_cropped-100-0-0-0-0.png

Osram heeft voor elke toepassing de juiste ledlamp

De lichtbronnenmarkt verandert in sneltreinvaart. Conventionele, inefficiënte varianten raken steeds meer uit de gratie. Osram biedt daarvoor een aantrekkelijk en modern vormgegeven één-op-één ledoplossing voor alle gangbare toepassingen in de vorm van een compleet retrofit retailassortiment, geheel volgens de ErP-normen.

De A-merkfabrikant introduceert zijn lednoviteiten in een tweetal segmenten. Met de Superstar-serie

brengt Osram een lijn dimbare ledlampen voor woonhuisverlichting. Led Star omvat een lijn  betaalbare ledlampen voor algemene verlichting.

 

Dimbaar

De Superstar-lijn is opgebouwd uit hoogwaardige, dimbare, retrofitledlampen. Zij vinden hun toepassing in de woonhuisverlichting en zijn daarom ook in de vertrouwde vormen vervaardigd. Bovendien hebben ze een hoge lichtopbrengst, een goede lichtkwaliteit en een lange levensduur. De nieuwe generatie ledlampen voldoet aan de nieuwe Ecodesign/ErP-eisen. De verpakking bevat alle relevante productinformatie, inclusief energielabel. Osram geeft vier jaar garantie op de Superstar-lampen die een geadviseerde consumentenprijs hebben vanaf € 17,50 (ex. btw).

 

Veel en gericht licht

Osram omschrijft Led Star als een serie betaalbare ledlampen voor algemene verlichting. De retrofitlichtbronnen zijn eveneens ontworpen voor woonhuisverlichting, hebben een hoge lichtopbrengst en zijn prima geschikt voor toepassingen waar veel en gericht licht nodig is. Ook deze nieuwe generatie voldoet aan de nieuwe Ecodesign/ErP-eisen, terwijl de verpakking van deze lijn alle relevante productinformatie communiceert. Uiteraard ontbreekt ook het energielabel niet. Osrams garantietermijn op deze ledlijn bedraagt drie jaar. De fabrikant hanteert voor de Led Star-lampen een geadviseerde verkoopprijs vanaf € 9,00 (ex. btw).

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee