De bouw van de Hornbach in Apeldoorn is gestart aan de Laan van Erica. In het najaar van 2021 gaat 'ie open.

Het wordt de zestiende projectbouwmarkt van het Duitse familiebedrijf in Nederland, de tweede in de provincie Gelderland. Naar verwachting vindt de opening plaats in het najaar van 2021.

Veel op losse schroeven, Hornbach niet

Hornbach Apeldoorn wordt gebouwd op de plek van de voormalige Americahal, op vijf minuten rijden van afslag 24 van snelweg A50. Evert de Goede, algemeen directeur Hornbach Nederland is verheugd: “In deze tijd staan veel zaken op losse schroeven, maar de bouw van onze nieuwste vestiging gaat door. Aannemer Dura Vermeer draagt hier zorg voor. Op 21 september gaat de eerste paal de grond in en daarmee liggen we op koers voor de opening van de bouwmarkt in het najaar van 2021. Nu bouwen wij, zodat volgend jaar regio Apeldoorn kan bouwen of verbouwen. Met een Hornbach-vestiging binnen handbereik!” 

Projectbouwmarkt met Drive In
De winkel in Apeldoorn gaat 16.000 m2 tellen – bijna 3 voetbalvelden – en een assortiment van 120.000 verschillende artikelen bieden. De complete projectbouwmarkt beschikt over een badkamer-keuken-inspiratiecentrum, dierenafdeling en tuincentrum. Bovendien krijgt Hornbach Apeldoorn ook een Drive In. Op nog eens 4.000 m2 zijn hier zware bouwmaterialen verkrijgbaar, die direct in de auto of klusbus geladen kunnen worden.