In Den Hoorn wappert de vlag fier op het hoogste punt van de Bauhaus-in-aanbouw.

Het wordt de vierde winkel van Bauhaus in Nederland.

Wij staken onlangs de lens al door het bouwhek voor een stiekeme sneak-preview en inmiddels is het hoogste punt van de bouw bereikt.

De opening op het bedrijventerrein Harnaschpolder aan de A4 staat gepland voor de eerste helft van 2021. Directeur Bauhaus Nederland Herwin Oost is tevreden: “Een nieuwe vestiging kost veel tijd en energie en dan is het prachtig om te zien dat de bouw zo soepel verloopt. Ook de werving van de medewerkers gaat voorspoedig”. 

Voor Bauhaus Den Hoorn zijn 130 medewerkers nodig. Bauhaus werkt hiervoor samen met het UWV en Werkse!, de organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan passend werk helpt.   

Zoals gezegd wordt Bauhaus Den Hoorn de vierde Bauhaus-locatie in Nederland. Komend jaar rolt Bauhaus ook de webshop uit, die nu alleen nog een click and collect-functie heeft, tot een volwaardige ‘full commerce’ website.

Bauhaus mikt uiteindelijk op 16 winkels in Nederland. Benieuwd naar volgende locaties die Bauhaus op de korrel heeft? Check dan dit MIX-bericht.

In MIX 2020-8 publiceerden we een groot Bauhaus-interview met Herwin Oost.