In Werkendam en Renkum gingen dezer dagen twee gloednieuwe Hubo-winkels open.

Ondernemer Bas Ritmeester, zijn partner Debora en hun team hebben in Werkendam de afgelopen periode hard gewerkt aan het ombouwen van de voormalig Multimate. Uniek aan de winkel is het decoratieplein, ondergebracht in een 'huis' middenin de winkel. Debora is verantwoordelijk voor de inkoop van de vele decoratieve artikelen en de presentatie in de winkel.

"Het is de afgelopen maanden flink aanpoten geweest om alles om te bouwen naar de Hubo huisstijl, maar we zijn erg tevreden over het resultaat. We krijgen ook regelmatig complimenten van klanten.", aldus Bas.

Ondernemers Roel en Nel van Bree begonnen in 1991 met een Plusklus in Renkum. Daarna waren zij als één van de eerste, bijna 25 jaar lang, Multidoe. Dit werd later Multimate. Nu is er weer een nieuw tijdperk aangebroken voor Roel, Nel en hun team, zij opende op 15 oktober jl. hun deuren als Hubo.

Roel "Ik ben ons team ontzettend dankbaar, zonder hun had de hele transformatie naar de nieuwe Hubo uitstraling niet plaats kunnen vinden. Mijn grote dank aan iedereen die heeft meegeholpen."

Hubo en Multimate

Met ruim 200 winkels, 50 jaar ervaring, vakmensen, montage aan huis en een lokale webshop zijn Hubo en Multimate één van de grootste en meest ervaren spelers in de doe-het-zelf branche in Nederland. De belofte ‘Hubo helpt’ en ‘Multimate helpt’ richt zich op een toekomst waarin de klant niet altijd de tijd én kennis heeft om het zelf te doen. Hubo en Multimate zijn er om een helpende hand toe te steken: doe het zelf, doe het samen of laat het doen.