Omdat muziek en klussen prima samengaan, slaan Hubo en Radio 10 tijdens de Top 4000 de handen ineen. Vanaf 4 december a.s. horen luisteraars drie weken lang elke dag drie ‘Verbouwplaten’. Wie de plaat raadt, wint een bouwradio.

Ook in alle Hubo bouwmarkten, verspreid door heel Nederland, maken consumenten kans op de radio.

Veel klussers zingen mee

Het is herkenbaar voor veel klussers: hardop meezingen met je favoriete nummers tijdens het klussen. Muurtje verven op ‘Stairway To Heaven’ of timmeren op het ritme van de ‘Bohemian Rapsody’? DGN en Radio 10 hoefden niet lang na te denken over een samenwerking.

Drie platen per dag 'verbouwen'

Van 4 tot 24 december 2020 is Hubo dagelijks meerdere keren te horen tijdens de Top 4000 van Radio 10. Iedere dag ‘verbouwen’ de vakmensen van Hubo symbolisch drie nummers uit de Top 4000. Wie de plaat raadt maakt kans op een fantastische bouwradio. De actie wordt doorvertaald naar de winkel. Klanten kunnen hun favoriete klusnummer invullen en maken daarbij in elke winkel ook kans op een bouwradio. Bovendien wordt de actie ook nog eens ondersteund op SBS6.

Hubo goed onder de aandacht

“De naamsbekendheid van Hubo is al hoog, maar voor ons was dit een uitgelezen kans om Hubo opnieuw top-of-mind te krijgen. In de laatste maand van het jaar luisteren vele mensen naar de radio en er wordt ook nog eens veel geklust. Een mooie kans om Hubo goed onder de aandacht te brengen”, aldus Paul van Alst, binnen Hubo verantwoordelijk voor de inzet van radio en TV.