decorette.jpg

Webshop voor Decorette

Woonformule Decorette, met ruim veertig winkels, heeft deze week een eigen webshop geopend. Die biedt veel informatie, waarin producten en de weg naar de winkel centraal staan.

Consumenten kunnen in de Decorette-webshop op meerdere plekken snel en eenvoudig de dichtstbijzijnde winkel in de buurt vinden. De producten die besteld worden in de webshop kunnen bij een winkel in de buurt (naar keuze) worden opgehaald.
Pinterest-link
De webshop is responsive waardoor bezoekers op tablet en mobiel de shop optimaal kunnen gebruiken. Op de inspiratiepagina is een directe link naar Pinterest gelegd, waar de bezoeker inspiratie kan opdoen en een goede indruk kan krijgen van het assortiment van Decorette dat bestaat uit raamdecoratie, zonwering, gordijnen, vloerbedekking, verf en behang, aangevuld met accessoires.
Fantastisch
“De webshop is een fantastische tool om Decorette-ondernemers commercieel te ondersteunen,” zegt Angela van Dongen, Manager Decorette. “We bieden in eerste instantie kant-en-klare producten aan: woonaccessoires, verlichting, behang en karpetten. Later dit jaar komen daar de maatwerkproducten bij, vooral om nog meer traffic naar de winkels te genereren. Komende week hebben we een openingscampagne, met een speciale korting op behang, die we via social media gaan communiceren. Met de nieuwe webshop geven we verdere invulling aan de omnichannel strategie van Euretco.”
Dochter van Euretco
Decorette is een formule van Euretco, en als zodanig een zusterformule van Multimate, Fixet en Hubo van DGN Retail. Euretco ondersteunt en adviseert de bij haar aangesloten ondernemers op het gebied van omnichannel retailing. Euretco faciliteert hen door middel van een online platform binnen de branches fashion, sport (onder andere jouwsportzaak.nl) en wonen. Ondernemers worden vooral ontzorgd op technisch vlak en op het gebied van online marketing. Euretco combineert de kracht van de lokale ondernemer en een collectieve e-commerce samenwerking met de industrie.

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee