In de eerste lock-down-dagen was het stilletjes rondom Praxis. De focus lag daar vollédig op het zo goed mogelijk helpen van de klant. Inmiddels lukt dat ook via Click & Collect.

Op de valreep van het eerste gesloten-weekend heeft Praxis even tijd voor een update van de eerste lock-down-dagen.

Volledige concentratie op klanten

Corine Duchenne, Managing Director Praxis: ”We hebben er begrip voor dat het kabinet aanvullende maatregelen heeft genomen om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Sinds de sluiting hebben wij ons volledig gericht op het zo goed mogelijk helpen van onze Makers via ‘Bestel en Haal op’, thuislevering en online tips. Met man en macht is er achter de schermen gewerkt aan het opzetten van ‘Bestel en Haal op’."

195 x 'Bestel en Haal op'

Inmiddels zijn alle 195 Praxis-winkels hierop ingericht. Hiermee hoopt Praxis de Nederlandse klussers tijdens deze lockdown toch te kunnen voorzien in hun klusbehoeften. Duchenne: "Bij het ophalen verzoeken we de klanten de huidige coronamaatregelen in acht te nemen om zichzelf en onze medewerkers te beschermen. De afgelopen dagen zien we dat klanten ons ook op deze manier weten te vinden en ontvangen we veel positieve reacties van klanten."

Zwaarste maatregel tot nu toe

Praxis' algemeen directeur is trots op de flexibiliteit en veerkracht van de Praxis-medewerkers. "De afgelopen maanden hebben ze met veel verschillende maatregelen te maken gehad, waarvan dit de zwaarste is tot nu toe. Toch zetten ze elke keer vol goede moed hun schouders er onder en gaan ze aan de slag voor alle Makers!”