Frank en Nanny Hofstede stoppen er mee na 20 jaar in hun bouwmarkt. de KlusWijs-organisatie neemt hun winkel over.

“We hadden nog niets, behalve een goed gevoel”, zeiden Frank en Nanny Hofstede tegen MIX toen we in 2015 met hen terugblikten op hun toetreding tot KlusWijs. Die was toen vijf jaar geleden. Het ondernemersechtpaar hoorde bij de eerste groep ondernemers waar Hortensius KlusWijs mee opbouwde.

“Frank en Nanny Hofstede zijn voor mij de helden van de doehetzelf”, zei Hortensius in datzelfde KlusWijs-interview in MIX.

Nu is het tijd voor een andere wending in hun leven. "Met heel veel plezier hebben wij 20 jaar gewerkt aan en in onze bouwmarkt, eerst Doeland en later KlusWijs. Daar gaan wij per 14 februari mee stoppen.We zijn heel blij dat de directeur van de KlusWijs Groep met veel enthousiasme onze bouwmarkt overneemt. Dat betekent dat wij van ons vertrouwde personeel afscheid nemen, maar onze klanten en onze zakelijke relaties hoeven dat gelukkig niet. Wij danken iedereen hartelijk voor het jarenlange contact en hopen van harte dat de goede relatie zich voortzet met de nieuwe directeur van KlusWijs Klundert, Pleun Stout."