In Rotterdam Kralingen gaat de eerste Hubo Stadswinkel open.

Er zou al eerder een Hubo Stadswinkel in Haarlem komen, maar de ondernemers van Marinus kozen uiteindelijk toch voor KlusWijs. Enfin, de eerste Hubo Stadswinkel staat in Rotterdam-Kralingen en is van ondernemer Ton den Toom. Het is geen nieuwe winkel, de winkel bestaat namelijk al 48 jaar. Hij is nu volledig omgebouwd volgens het Hubo Stadswinkel concept.

Familiebedrijf

Den Toom heeft ook een Hubo winkel in Rotterdam-Ommoord. De winkel in Rotterdam-Ommoord wordt geleid door Ton's oudste zoon. Zijn dochter staat in de Hubo Stadswinkel in Rotterdam-Kralingen, Ton's vader (80+) heeft tijdens de verbouwing van de winkel zijn vakmanschap laten zien door flink mee te klussen en Ton's jongste zoon (9 jaar) staat regelmatig achter de kassa.

Hubo Stadwinkel

Hubo slaat met de Stadswinkel een nieuwe weg in. Het uitgangspunt blijft uiteraard hetzelfde #Hubohelpt: hulp bij meten, maken en monteren. En service staat op de eerste plaats. Vergeleken met normale Hubo's zijn in de Stadswinkel de inrichting van de winkel en het assortiment volledig afgestemd op de behoeftes van stads-consumenten. Als eyecatcher staat er straks een mooie kluskar voor de deur en in de winkel vinden consumenten assortimenten met onder andere de focus op langer thuis wonen en veilig wonen.