Met Alabastine MuurGlad kun je zelf eenvoudig een muur glad maken. De specialist in voorbehandelingsklussen biedt hiervoor een assortiment gebruiksklare producten. Het bijbehorende advies krijgt een dhz’er met het Alabastine Muurstrakplan; een klusplan op maat.

MuurGlad van Alabastine is inmiddels een bewezen concept om muren glad te maken. Het is bijvoorbeeld ideaal om na het afsteken van behang een muur glad te maken of om een structuurmuur weer strak te krijgen. Om in iedere ruimte van het huis MuurGlad toe te kunnen passen biedt Alabastine vier verschillende producten aan:

  • Rolbaar: Geschikt voor lichte beschadigingen en fijne structuurondergronden tot 2 mm, eenvoudig aan te brengen met een roller.
  • Superieur: Geschikt voor grovere structuur of beschadigde ondergronden tot 5 mm, zoals bijvoorbeeld granol.
  • Vochtbestendig: Geschikt voor vochtige ruimtes, zoals badkamers. Ook tegels kunnen hiermee glad gemaakt worden.
  • Beton effect: Met deze decoratieve variant creëer je een realistisch beton effect. Verkrijgbaar in vier moderne kleuren.

Eenvoudig, strak en snel

Brand Manager Roald Blok legt uit dat alle producten heel gemakkelijk te gebruiken zijn. “MuurGlad is een sneldrogende pasta die direct te gebruiken is. Met de Muurglad roller of spaan breng je het product aan op de muur en met de Muurglad strijker maak je alles eenvoudig glad. Blijft er na drogen een oneffenheid zichtbaar? Dat is geen probleem, dit schuur je heel makkelijk ook weer glad.”

Compleet concept

“We presenteren de vier producten MuurGlad als één concept, waarbij we ons richten op de decoratieve klusser”, vervolgt Blok. “Ofwel: iedere dhz’er die gaat schilderen of behangen, gaat voor het beste eindresultaat. Hierbij helpt de juiste voorbehandeling en daarvoor bieden wij de geschikte producten. Naast de vier MuurGlad producten biedt Alabastine ook aanvullende producten, zoals een ontvetter, vulmiddelen en voorstrijk. De handige gereedschapssets maken het concept compleet. Met herkenbare gereedschappen die door iedere klusser eenvoudig te gebruiken zijn.”

Persoonlijk klusadvies op Muurstrakplan.nl

Twijfelt een dhz’er welke toepassing het meest geschikt is om een muur strak te maken? Of weet hij niet hoe hij dit aan moet pakken? Dan biedt het Alabastine Muurstrakplan een persoonlijk klusadvies. “Door drie korte vragen op muurstrakplan.nl te beantwoorden word je met video’s, afbeeldingen en uitgebreide klusinformatie stap voor stap geholpen naar een strak eindresultaat.”

Klussers vinden MuurGlad bij de grote ketens, waar de opvallende displays prominent in de winkels staan. Alabastine ondersteunt de verkoop online, met online banners, nieuwe klusvideo’s en displays in de winkels. “We benadrukken het complete concept van MuurGlad met uitleg en demonstraties op lokaal niveau. Alabastine is het voorbehandelingsmerk voor verf- en behangklussen en daar hoort ook je muur glad maken ook bij”, sluit Blok af. “Door het strak maken van een muur komt een kleur beter tot z’n recht en is behang strakker. Op een eenvoudige en snelle wijze.” 

“De producten van MuurGlad drogen veel sneller dan regulier stucwerk. Met stucwerk moet je vaak meerdere dagen wachten voordat je weer verder kunt met schilderen of behangen. Met onze producten kun je de volgende dag alweer door.”

Bij Alabastine MuurGlad zijn alle producten op elkaar afgestemd om het de klusser zo makkelijk mogelijk te maken: heldere verpakkingen inclusief stappenplan, bijbehorende gereedschappen, duidelijke producthandleidingen en handige how-to video’s.

Alabastine, Ammerzoden, 073 599 93 05, www.alabastine.nl, info@alabastine.nl