Dat er iets groots aankomt is klussend Apeldoorn niet ontgaan. Maar nu is ook bekend wanneer de deuren van de nieuwste Hornbach-vestiging openen. Op woensdagochtend 13 oktober om 07.00 uur is het zo ver. De ruim 150 medewerkers van de projectbouwmarkt zetten momenteel de puntjes op de i en kijken ernaar uit klussers te ontvangen. Vestigingsmanager Gerben Hofland laat weten: “Het belooft een feestelijke maand te worden!”

Hornbach Apeldoorn is de 16e vestiging van de bouwmarktketen in Nederland en de 2e in de provincie Gelderland. “We zijn ontzettend blij te kunnen melden dat de opening op 13 oktober plaatsvindt”, vertelt vestigigsmanager Hofland enthousiast. “Hier hebben we maanden naar uitgekeken. Hornbach Apeldoorn is echt een paradijs voor klussers. Met een assortiment van 120.000 artikelen tegen vaste lage prijzen vind je bij ons echt alles voor elk project. De vestiging beschikt bovendien over een tuincentrum, dierenafdeling, badkamer-keuken-inspiratiecentrum en Drive In.”

Pop-up store

Wie nieuwsgierig is naar de nieuwe projectbouwmarkt kon op zondag 26 september van 12.00 tot 17.00 uur een kijkje nemen in de HORNBACH pop-up store op het Marktplein. Hofland vervolgt: “Bezoekers kunnen hier het Hornbach-gevoel ervaren: zo staat ons team klaar om klusvragen te beantwoorden en mensen te voorzien van praktische tips. Bovendien kun je via de VR-experience de bouwmarkt alvast van binnen bekijken.”