Het was alweer even geleden dat we een heropening van een Karwei zagen. Maar de Karwei in Nijmegen is verbouwd en wordt deze week feestelijk gevierd.

De voorbije drie maanden is er hard gewerkt aan een nog fraaier pand met de vernieuwde winkelformule, zonder dat de bouwmarkt is dicht geweest. De Karwei in Nijmegen is uitgemonsterd in Karwei's Q-format.

Het verbouwde filiaal aan de Industrieweg in Nijmegen is met recht ‘de bouwmarkt met smaak’, zeggen ze vanuit Intergamma. "Karwei-klanten kunnen vanaf vandaag terecht voor klussen, inrichting, styling of gewoon voor een gezonde dosis inspiratie. Karwei heeft een breed assortiment aan gordijnen, kwaliteitsvloeren en vloerkleden, designverlichting en verf voor de decoratieve klusser. Hiermee heeft Karwei alles in huis voor de consument die van diens huis een thuis wil maken."

Bouwmarktmanager van Karwei Nijmegen, Martijn Maljaars, vertelt: “We zijn erg blij en trots dat we eindelijk de vernieuwde winkel mogen tonen aan de klanten. Het was een hele klus om de winkel te verbouwen, terwijl we gewoon openbleven voor publiek. We hebben er veel energie, mankracht en flexibiliteit ingestopt. En met we bedoel ik ook echt alle 45 medewerkers. Karwei staat voor klussen en inrichten. Met name op het vlak van inrichting bieden we een unieke formule.”