De eerste Hornbach Vloeren opende vandaag zijn deuren in Kerkrade.

De vestiging in Kerkrade ligt op loopafstand van de bestaande Hornbach-vestiging en specialiseert zich met 8.000 m2 volledig op vloeren. Klanten vinden er vloer (en wand-) tegels, laminaat, parket, gietvloeren, pvc-vloeren, vloerbedekking en alles wat er nodig is voor een vloerenklus. Van professionele tegelsnijders, tot lijmen, egaliseer- en voegmiddelen en van plinten tot ondervloeren.

De vestiging is de eerste van een netwerk van 5 tot 10, waarmee Hornbach het gat dicht tussen doehetzelf-zaken en de professionele tegelhandel. Hornbach Vloeren mikt dan ook op een mix van particulieren en professionele klandizie. Voor de Profi's is er een special ingang, speciale parkeerplaatsen en zijn er allerlei extra services.

Binnen zie je een tweedeling tussen de design- en trendvloeren in een gelikte showroom aan de ene kant en massa-goederen aan de andere kant. Later brengt MIXonline een compleet artikel over Hornbach Vloeren, nu geven we eerst een sneak-preview met de foto's die wij gisteren al maakten voor de winkel open was.