KlusWijs Nijmegen opende op 20 oktober een KW Wonen shop-in-shop.

KW Wonen is de decoratieve formule van de franchisegever van KlusWijs. Eer bestaat een stand-alone KW Wonen-winkel en meerdere shop-in-shops, waarvan de nieuwste nu dus in Nijmegen te bewonderen is.

Totale ontzorging

Bij KW Wonen verkopen ze onder andere vloeren, raamdecoratie, maatwerkkasten, behang en meubels. Het mooie aan dit concept - zo zeggen ze zelf - is dat KW Wonen ontzorgt. Zo denkt interieurstylist Anita graag met klanten mee: "Dit kan in de winkel, maar ook aan huis om zo de indeling van de woning en de lichtinval te zien. Ik houd ervan om van een huis een thuis te maken; een huis moet voelen als een warme jas.” Voor klanten met twee linkerhanden is deze winkel een goed adres. KW Wonen verzorgt namelijk ook het inmeten en (indien gewenst) het monteren.

Nieuwe wijk van A tot Z inrichten

Totaalinrichting KlusWijs zit inmiddels zo'n 10 jaar aan de Windmolenweg. Ondernemer Ronald Bosman liep al langere tijd met het idee om zijn winkel uit te breiden met een KW Wonen. “Nu er zoveel nieuwe woningen in de omgeving worden gebouwd, is dit het juiste moment. Wij kunnen een huis van A tot Z inrichten.”
Sinds een aantal jaren heeft KlusWijs Nijmegen ook een DHL en UPS afhaalpunt. "Dagelijks brengen tig mensen uit de omgeving een bezoekje aan de bouwmarkt om hun pakketje weg te brengen of op te halen. De afgelopen weken waren er al veel nieuwsgierige blikken wat we aan het doen waren, vanaf nu kan iedereen dus komen kijken."