Met de opening van Doe Het Zelf Heemstede is KlusWijs' eerste aspirant-lid een feit. Deze nieuwe bouwmarkt in Heemstede, die onder eigen naam opereert, is 'Powered by KlusWijs'. Het idee om aspirant-leden toe te voegen aan de club speelde al een tijdje bij Hans Hortensius, directeur-eigenaar van KlusWijs. Het kwam in een sneltreinvaart tot leven toen Hans werd benaderd door Sylvie Boersma, eigenaar van Doe Het Zelf Heemstede.

“Sylvie Boersma gaf aan dat ze graag onder haar eigen naam wilde opereren, maar op zoek was naar een partner die als klankbord kon fungeren door de kennis van assortimenten en het runnen van een doe-het-zelfzaak. Daarbij komt natuurlijk het inkoopvoordeel door te profiteren van het volume van de club. Dit was het moment dat we aspirant-lidmaatschap hebben toegevoegd aan onze formule. De eigen naam wordt zowel op de gevel als ook in overige communicatie verrijkt met 'Powered by KlusWijs', waardoor het aspirant-lid profiteert van de goede naam van KlusWijs in de markt”, aldus Hortensius.

Klankbord en sparringpartner

“KlusWijs is mijn klankbord en sparringpartner, wat een warme en persoonlijke club!”, geeft Sylvie Boersma aan. “De samenwerking is vanaf dag één top, de assortimenten zitten strak in mijn nieuwe winkel in Heemstede en de bedrijfsadviseurs Gerben Schutte, René Jonker en hun collega’s hebben mij geweldig bijgestaan in de gehele winkelinrichting.”
Ook andere geïnteresseerden hebben vanaf nu de mogelijkheid om onder eigen naam van de voordelen van KlusWijs te profiteren, zoals inkoopvoordeel bij alle contractleveranciers, schappenplannen, benchmarks op prijzen, consumentenacties met inkoopvoordeel, centrale facturatie en toegang tot het winkelautomatiseringssysteem.

Stevig advies én KlusWijs-huismerk

KlusWijs neemt de rol als sparringpartner serieus voor aspirant-leden, 4x per jaar komt de bedrijfsadviseur op bezoek om mee te kijken op gebied van de omzet- en margeontwikkeling, of voor advies op gebied van  kosten van de onderneming, personeelszaken, assortimentsvraagstukken, uitbreidingen of lokale activiteiten.
Bovendien krijgen aspirant-leden de beschikking over alle producten van het KlusWijs-huismerk, met onder andere het uitgebreide eigen merk verf. Zo wordt er een totaal mengconcept aangeboden in samenwerking met Wijzonol.
Tot slot kan een aspirant-lid gebruik maken van de marketingafdeling van KlusWijs en van de online KlusWijs Academie.