"Niet één stelling op zijn plek blijven staan", zegt eigenaar Babice van der Ven over de verbouwing van haar Praxis-winkel.

Praxis Etten-Leur werd grondig verbouwd. Op de gipsplaten-stelling na, is er niet één stelling op zijn plek blijven staan. Alle presentaties zijn opgefrist en onder andere de vloeren- en verfafdeling zijn flink uitgebreid.

“Prachtige winkel met trots team”

Babice van de Ven-van Heeswijk, franchisenemer van Praxis Etten-Leur: “We hebben een prachtige en fijne winkel opgeleverd waar de nieuwste look & feel van Praxis tot zijn recht komt. Naast de grotere afdelingen voor vloeren en verf hebben we een nieuwe deurenpresentatie en het nieuwste assortiment lampen. Ook zijn bij het herinrichten van de winkel de assortimenten zo veel mogelijk logisch bij elkaar geplaatst. Zo staat bijvoorbeeld het sanitair installatiemateriaal nu in de buurt van de kranen en is het voor klanten nog makkelijker om snel de benodigde spullen voor hun klus te vinden. Daarnaast hebben we de keuze in ijzerwaren uitgebreid en hebben we verkooppleinen met seizoensproducten geïntroduceerd. Maar het belangrijkste is dat er een trots team rondloopt dat graag onze klanten ontvangt en zo goed mogelijk helpt.”

Beste Brabantse Bouwmarkten

Praxis Etten-Leur is onderdeel van de Beste Brabantse Bouwmarkten, waar ook Praxis Oudenbosch, Roosendaal en Bergen op Zoom onder vallen. Babice: ”De franchise-mentaliteit merk je in onze winkel aan service gericht personeel met kennis van zaken. Daarnaast is er onderling veel collegialiteit, zo is er tijdens de verbouwing door de andere winkels hard meegeholpen.”

Beste Brabantse Bouwmarkten is ontstaan uit een fusie van de Praxis-winkels in Etten-Leur, Bergen op Zoom en Roosendaal. Jan en Claudia van Pul en Frank en Babice van de Ven hebben daarmee de krachten gebundeld, zijn slagvaardiger geworden en en kunnen zo als franchisenemer van Praxis veel meer aan. Later kwam daar de Formido in Oudenbosch bij (omgebouwd naar Praxis).