Van vrijdag 7 tot en met zaterdag 15 december zendt Radio Veronica de Top 1000 aller tijden uit. Hornbach geldt hierbij als hoofdsponsor.

“We hebben al enkele campagnes samen met Radio Veronica gedaan en die zijn van beide kanten goed bevallen”, vertelt een marketingmedewerker van de bouwmarktketen. “De doelgroep en manier van communiceren van Veronica sluit goed aan bij die van ons. Zij scoren goed in de doelgroep mannen tussen 20 en 49 jaar.”

 

Volgens de medewerker stond bij deze lijst nog een sponsormogelijkheid open. “Daar zijn we ingesprongen. We zullen te horen zijn bij iedere aankondiging en reclame voor de Top 1000 aller tijden zowel op tv, radio als online. Als prijs hebben wij in de stemperiode klusbonnen weggegeven."

 

Of de samenwerking in 2013 ook wordt voortgezet, is nog niet bekend. Dit jaar konden klussers zich via Radio Veronica aanmelden voor Hornbachs Meisterschap-training om zzp’er te worden en vorig jaar zond Veronica-dj Rick van Velthuysen één dag uit vanuit Hornbach Tilburg.