Na 10 jaar als country director Benelux neemt Frank Heus afscheid van Bison en Bolton Adhesives.

Heus werkte eerder bij Henkel en PPG en boekte bij Bison en Bolton Adhesives grote successen in diverse markten. Met een enthousiast team van gedreven professionals realiseerde hij met zijn typerende entrepreneurial dynamiek grote omzetgroei en wist hij het lijmen en kittenmerk top-of-mind te maken met diverse spraakmakende acties. Heus was de initiatiefnemer van de Topmerkendag bij Gamma Weert, hij was de voortrekker van de zeepkistenrace van Red Bull, de Mud Masters, de Zwarte Cross en heel veel acties en promoties op point-of-sale in DHZ-retail, zoals de BisonTour. Heus is ook de man die iedere MIX een Nederlander covert die wat hem betreft de WOW-factor heeft.

Waar Frank Heus zijn carrière gaat vervolgen maakt hij binnenkort bekend. Zijn afscheid verwoordde hij zelf zo:

"Beste branchegenoten.

Na 10 zeer mooie jaren bij Bolton voor het merk Bison gewerkt te hebben in de Benelux, heb ik afgelopen weken besloten per 30 april aanstaande te stoppen.

In de afgelopen 10 jaar is Bison 'mijn kindje' geworden. Van de vele innovaties, de social media activiteiten, de events van Red Bull t/m Mud Masters t/m de activiteiten in de winkels richting de consument hebben wij het merk van Bison in de afgelopen 10 jaar laten doorgroeien tot een merk waarbij de gehele Nederlandse bevolking het is gaan omarmen. Het Bison/Bolton team is uniek en de activiteiten zijn geweldig. Het assortiment is completer geworden met hoog roterende producten, de schappen en het schap navigeren is in een 4.0 versie omgetoverd in de Benelux. De kinderen en de jongere/nieuwe generatie zullen de aankomende periode ook Bison gaan omarmen door middel van diverse activiteiten en introducties die gaan komen. Kortom, ik kan Bison loslaten.

Voor mij is het tijd om afscheid te nemen en te kijken naar een nieuwe uitdaging. Ik kijk terug naar 10 zeer mooie jaren en naar een geweldig team collega’s + markt die mij elke dag weer die inspiratie hebben gegeven om het maximale te doen voor het merk en de DIY/Food/Stationery business.

Ik dank iedereen hartelijk voor de afgelopen periode en het vertrouwen dat ik kreeg.

Frank Heus"